Skånsom og effektiv behandlingsmetode

Inden for det fysioterapeutiske felt findes der en bred vifte af behandlinger, der med fordel kan kombineres, så man sikrer en effektiv og langsigtet løsning. Hos Trørød Fysioterapi er vores mål at genoprette og genoptræne dysfunktioner i dine led ved hjælp af forskellige behandlings- og træningsmetoder, såsom Mulligan Concept eller ledmobilisering, så du opnår fuld bevægelighed uden smerter. Vi arbejder ud fra tre områder, når vi behandler – manuel terapi, træningsterapi og el-terapi, og vi fokuserer hele tiden på at udvikle og optimere vores behandlingsmetoder. Mulligan Concept er vores nyeste terapiform, og behandlingen er skånsom og giver hurtige resultater. Metoden er blevet et hit herhjemme og udføres af mange fysioterapeuter landet over. Studier viser blandt andet, at metoden er effektiv mod hovedpine, da den øger bevægeligheden i nakken. Mulligan Concept kan derudover afhjælpe og lindre rygproblemer, svimmelhed og albuesmerter – og meget mere.

Mulligan Concept-metoden – en effektiv behandling med øjeblikkelige resultater​

Mulligan Concept-metoden stammer fra New Zealand og blev opfundet af fysioterapeuten Brian Mulligan – deraf navnet Mulligan Concept. Metoden er en del af manual terapiens tilgang til undersøgelse og behandling af smerter og gener knyttet til kroppens bevægelighed. Mulligan Concept bygger på en tanke om, at positionsfejl i kroppens led kan føre til smerter i de enkelte led. Behandlingen søger at afhjælpe dette med blide tryk, der går ind og øger kroppens bevægelighed. Ofte kræver behandling, at man venter tålmodigt på resultater, men Mulligan Concept er en helt særlig behandlingsmetode, idet den har en øjeblikkelig effekt på patienten. Metoden kan derfor spare dig for et længerevarende behandlingsforløb, da virkningen sker hurtigt og effektivt.

​Har du ondt et sted i kroppen?​

Går du rundt og har daglige gener i form af smerter, nedsat bevægelighed eller noget helt tredje, så kontakt os hurtigst muligt, så vi kan hjælpe dig. Med vores professionellekolleger og solide erfaring inden for området, vil du få den bedste behandling, der passer til dig og din situation. Vores fysioterapeut Marlén Gusevik er certificeret Mulligan-behandler, så du er sikret en kompetent behandling. Behandlingsmetoden kan også indgå som en del af et større behandlingsforløb.​

Behandlingsmetoder

Skriv til klinikken

OBS: Ikke til tidsbestilling / afbud. (Kontakt os telefonisk)
Søger du svar på hvorvidt en lidelse eller skade kan løses med fysioterapi, så skriv gerne en kort besked til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.