​Få din bevægelighed tilbage ved ledmobilisering hos din fysioterapeut

​Vores krop er en kompleks sammensætning af knogler, sener og led, og hvis kroppen skal fungere optimalt, kræver det, at vi kan bevæge den fleksibelt og frit i alle retninger. Hvis du oplever nedsat bevægelighed, kan vi hjælpe dig med at komme tilbage på sporet med en mobilisering af dine led. Måske har du en stiv ankel, en dårlig ryg eller håndled med svag bevægelighed, som er til daglig gene for dig. Ledmobilisering er en fysioterapeutisk behandlingsmetode, der har til formål at styrke ledbevægeligheden. Hos Trørød Fysioterapi arbejder vi med forskellige mobiliseringsmetoder og screeninger i vores undersøgelse af, hvordan du bedst og hurtigst muligt får genskabt en normal og smertefri bevægelighed i dine led.

Hvad er ledmobilisering – og hvordan virker det?​

Den fysioterapeutiske behandling tilbyder efterhånden et væld af forskellige behandlingsmetoder – og det kan være svært selv at gennemskue, hvilken form for behandling man har brug for. Hos Trørød fysioterapivil vi altid lave en samlet og undersøgende vurdering af din krops funktioner og bevægelighed, og vi kombinerer ofte flere behandlingsteknikker for at sikre et godt og langsigtet resultat. Vi tilbyder en lang række af forskellige behandlingsmetoder, hvor ledmobilisering hører ind under manuel terapi sammen med metoder som massage, udspænding og ledmanipulation. Ledmobilisering er en mobiliseringsteknik, hvor vi bruger langsomme og rytmiske bevægelser i yderstillinger af leddet – med et formål om at øge bevægeligheden i leddet. Ledmobilisering er en smertefri og skånsom teknik, der foregår i et langsomt tempo.

Resultater handler også om tryghed​

Er ledmobilisering den behandling, du har brug for, så er vi det helt rette valg for dig. For når du skal behandles, så handler det ikke kun om den rette behandlingsteknik, men også om det rette personale, der sørger for, at du føler dig tryg og velinformeret under hele dit behandlingsforløb. Vi har ansat en række dygtige og yderst professionelle fysioterapeuter, der alle har en bred viden inden for deres ekspertiseområder, og vi sikrer dig altid den bedste behandling. Er du i tvivl om, hvad der skal til for at hjælpe dig af med dine smerter og din nedsatte bevægelighed, så står vi klar til at hjælpe og svare på dine spørgsmål. Vi undersøger din problematik grundigt og vurderer, hvilken behandlingsmetode der passer bedst til dig, og vi udarbejder en realistisk og fælles målsætning for din behandling. Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores behandlinger.​

Book tid her

Behandlingsmetoder

Skriv til klinikken

OBS: Ikke til tidsbestilling / afbud. (Kontakt os telefonisk)
Søger du svar på hvorvidt en lidelse eller skade kan løses med fysioterapi, så skriv gerne en kort besked til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.