Hvad er fysioterapi​?

Fysioterapi er en sundhedsfaglig profession, som omfatter viden om menneskets krop, bevægelser og funktioner. Faget er bygget på teoretisk viden, erfaring og praktiske færdigheder indenfor undersøgelse, analyse, vurdering og diagnosticering. Det tilstræbes at genoprette og genoptræne dysfunktioner ved hjælp af forskellige behandlings- og træningsmetoder for herigennem at opnå et bedre fysisk velvære. Dette forudsætter et samarbejde mellem fysioterapeut og patient, som sammen udarbejder en målsætning for behandlingen og har et fælles ansvar for at behandlingsforløbet udvikler sig til et tilfredsstillende resultat for begge parter.

​Problemer i bevægeapparatet kan være komplicerede. De kan være opstået af forskellige årsager og have forskellige symptomer. Vi behandler ud fra et helhedsprincip, hvor smerter lokaliseret et sted i kroppen kan have sin årsag et andet sted i kroppen. For at optimere effekten af behandlingen kan det være nødvendigt at tage flere forskellige behandlingsmetoder i brug.

Book tid her

Behandlingsmetoder

Træningsterapi

Hold og individuel træning

Udarbejdelse af trænings-programmer

GLA:D forløb

Mekanisk Diagnostik og Terapi (MDT) (McKenzie)

El-terapi

Ultralyd

Laser

Skriv til klinikken

OBS: Ikke til tidsbestilling / afbud. (Kontakt os telefonisk)
Søger du svar på hvorvidt en lidelse eller skade kan løses med fysioterapi, så skriv gerne en kort besked til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.