Akutte skader og idrætsskader

Fysio Flow er en dansk udviklet træningsmetode med afset i evidensbaseret praksis. Det er en træningsmetode der arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fasciesystem.

Fra inderst inde ved knogler og organer til yderst ude lige under huden ligger fasciesystemets mange lag af fascier, og overgangene imellem dem.

Ved inaktivitet, stress, aldring, overbelastning eller stillesiddende arbejde, nedsættes gliddet mellem de forskellige lag, og fasciernes opbygning ændres.

Eller sagt på en anden måde: Den fascielle våddragt bliver stiv og tør - og bliver vanskeligere at bevæge og bruge.

Fysio Flow er en træningsform, der aktiverer kroppens ro og hvilesystem, samt påvirker den samlede bevægelighed.

Vi træner og smidiggør faciesystemet, og stimulerer gliddet mellem de forskellige lag, således at du oplever færre smerter og større bevægefrihed.

  • Fysio Flow handler om at stimulere gliddet mellem kroppens mange strukturer, eks. mellem muskler og organer.
  • Desuden handler Fysio Flow om at påvirke fascierne så de er så varme, velsmurte, elastiske, resiliente og bevægelige som muligt.
  • Samtidigt handler Fysio Flow om at stimulere kroppens ro- og hvilesystem, fordi dette er en af de dimensioner der har stor indflydelse på fasciesystemets funktion, og hvordan vi har det i vores krop.

Fysio Flow er for dig der mærker at det moderne liv, som ofte foregår i overhalingsbanen, har indflydelse på din kropslige trivsel, funktion og velbefindende. Og for dig som ønsker større velvære i det daglige og bedre bevægelig.

Træningen består af let opvarmning af hele kroppen, herefter arbejdes kroppen som helhed igennem via dynamiske stræk og bevægelser. Afslutningen består af en kort afspænding med fokus på krop og vejrtrækning.

 

TIRSDAGE kl. 16.00 – 18.00 nede i salen

ONSDAGE kl. 8.30 – 9.30 nede i salen

ONSDAGE kl. 10.30 – 11.30 nede i salen

Ønskes der tilmelding om at komme på et hold rettes henvendelse til klinikken da alle hold i øjeblikket er fyldte.

 

Skriv til klinikken

OBS: Ikke til tidsbestilling / afbud. (Kontakt os telefonisk)
Søger du svar på hvorvidt en lidelse eller skade kan løses med fysioterapi, så skriv gerne en kort besked til os, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.